pondělí 10. října 2011

Charlie Straight.. Máme na to je slyšet všude a pořád?

Je to už skoro půl roku od premiéry School Beauty Queen. Hitu, který si možná až moc oblíbila česká rádia i televize. Charlie Straight mají přední pozici mezi českými interprety jistou. Asi někde za Kabátem, Chinaskami nebo nedejbože Haničkou Zagorovou.. Ale čím to vlastně je? IndieWaves se snaží najít odpověď!





a) Platonic Johny aneb cesta do MTV a zpátky
Pamatujete na to? Květen 2009 a média opěvující profesionální klip, který nemá v Čechách konkurenci. Platonic Johny zavřel pusu všem českým režisérům hudebních videoklipů (pan Kohák prosím promine). Celé to na sebe nenechá dlouho čekat a máme tu "bombu". Česká kapela proráží na pole MTV. Těžko říct, jestli se to dá vůbec počítat jako plus, vzhledem k tomu, co tento hudební kanál vysílá za "skvosty". Každopádně pro česká média jsou od této chvíle Charlie Straight světovou kapelou.



b) "Podívej se, tomu to sluší, začneme je poslouchat!"
Co si budeme nalhávat, frontman kapely je vždycky dost důležitý. A zrovna u této třinecké party působí na fanoušky víc než by se zdálo. "Albert sem, Albert tam.." Fanynky prostě přitahuje a přitahovat bude. Tak proč neposlouchat i to co hraje? I když to nebude třeba zrovna tak dobrý..

c) Perla české hudební scény
A i když je to dost nepravděpodobné, možná jsou prostě Charlie Straight vážně dobrá kapela. Možná je nikdo neprotlačuje záměrně do rádií a televize a možná, že prostě mají velké štěstí.

Tak až si příště budete lepit nad postel plakát Alberta, který vytrhnete v nejnovějším Bravo Girl, myslete na to, že v Čechách funguje i dost kapel s podobnou hudbou jakou hrají Charlie Straight. Stačí jen hledat. Nová rubrika Česká stopa bude sloužit přesně k tomu.

1 komentářů:

joss řekl(a)...

oni jsou prostě světovější a hlavně maj skvělou angličtinu! a jsou to hezký kluci!

Okomentovat

Vulgární, urážlivé příspěvky a spamy budou smazány!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Powerade Coupons